Filmvoer

Op zoek naar het juiste recept voor een culturele activiteit op het gebied van film, animatie of fotografie? Filmvoer mixt de juiste ingrediënten bij elkaar.

Informatie

In het basis- en voortgezet onderwijs verzorgen wij audiovisuele workshops en projecten als onderdeel van een schoolactiviteit, kunstdag of ckv-les. Ook biedt Filmvoer inspirerende docententrainingen.

Leerlingen maken op een actieve manier zelf een film, animatie of fotoverhaal. Hoe zet je jouw idee om in beeldtaal, welke camerastandpunten gebruik je, waar staat de acteur en wat doet het geluid? Naast techniek ontwikkelen de leerlingen hun creativiteit en is samenwerking een belangrijk ingrediënt.

Onze workshops en projecten kunnen toegepast worden in een doorlopende leerlijn, een hulpmiddel om bewust met mediawijsheid om te gaan. Wij zijn cultuurkaart-acceptant.

Filmvoer bestaat uit Marco Gerritsen, Inge Theunissen en Luc Wermers. Met dit samenwerkingsverband bundelen zij hun jarenlange media- en onderwijskennis om nieuwe projecten te initiëren en te ontwikkelen.

Gegevens

Arnhem
Beeldende kunst Film
Naar de website

Media