Taaldans® en Rekendans®

Beweeg, leer, dans! Speciaal ter ondersteuning van de taal- en rekenontwikkeling van kinderen tussen 2,5 en 7 jaar.

 

Favoriet
Taaldans® en Rekendans®

Omschrijving

Jonge kinderen bewegen van nature graag en veel: stilzitten is geen optie. Gelukkig maar, want kinderen die zich ontwikkelen door veel te bewegen, ontwikkelen zich beter dan kinderen die weinig of niet bewegen. Ze zijn sociaal, creatief, gezond en gelukkig. Hoe fijn is het dan om bewegen en leren te kunnen combineren? Sinds 2010 leren al veel jonge kinderen in Nederland en België door Taaldans® en Rekendans®. Deze ontwikkelingsgerichte danslessen worden gegeven door een vakdocent die wekelijks met de kinderen in beweging gaat. Al dansend, zingend en spelend met concrete materialen komt het hele (VVE) thema in beweging.

Wat leer je

De SLO-doelen voor taal en rekenen staan centraal: alles wordt speels, zingend en bewegend aangeboden. Bewegend leren is nog nooit zo leuk geweest. Zeker omdat de leerkrachten hierdoor ook geïnspireerd raken om zelf meer bewegend en spelend te gaan leren. Lezen over dans kan, maar het krijgt pas écht handen en voeten als je het een keer gezien hebt.

Gegevens

70.- per 45 min. (incl. audiohuur)
Het hele jaar
Mens en maatschappij Jij en je lijf
Open ruimte op school
Groep 1 Groep 2 Groep 3 Speciaal onderwijs Peuterspeelzaal Kinderdagverblijf Buitenschoolse opvang
Dans Taal
Aanvragen
De Vloer School voor Podiumkunsten

Wij verzorgen energieke workshops theater, dans, musical en projecten/voorstellingen op maat. Voorop staat: jij vraagt, wij springen, zingen en spelen!

Meer informatie

Media