Kort maar krachtig: workshop(s) musical

Kunnen jullie niet kiezen uit dans, zang of theater? Mooi! In de workshops musical doen we het gewoon allemaal! Licht uit… spot aan!

Favoriet
Kort maar krachtig: workshop(s) musical

Omschrijving

In onze musicalworkshop(s) sluiten we aan op een gewenst thema, verhaal of bepaalde muziek. Musical omvat zowel zang, theater als dans en is dus heel veelzijdig! Meer uit de leerlingen halen? Er kan, net als bij dans en theater in de 3- en 6- lespakketten, toegewerkt worden naar een eindpresentatie. Begeleiding bij de eindmusical van groep 7/8 is ook mogelijk, op het gebied van choreografie (dansen maken en instuderen), zangles en lied (teksten) schrijven, regie (theaterscenes maken/repeteren, het verhaal schrijven. Hulp bij het productieproces is ook mogelijk (denk aan techniek, kostuums, kaartverkoop). De workshops zijn inhoudelijk altijd afgestemd op de doelgroep en de wensen van de school.

Wat leer je

In iedere workshop ‘musical’ werken we aan muzikaliteit, samenwerking, zelfvertrouwen, presentatie, co√∂rdinatie, tekst (uitspraak, interpretatie, timing) en creativiteit. Leerlingen leren een nummer zingen, waarbij ook dans en/of spel toegevoegd wordt, zodat ze even een echte musicalster kunnen zijn! Daarnaast kunnen verschillende spel-, dans- en zangoefeningen aan bod komen.¬† Het zangnummer kan uit bestaande musical zijn, of zelfgeschreven door een van onze docenten. Vanaf groep 6 kunnen de leerlingen zelf ook werken aan hun eigen nummer!

Gegevens

75.- per uur (incl. audio/piano huur)
Het hele jaar
Jij en je lijf Boeken en verhalen
Open ruimte op school
Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8 Speciaal onderwijs Peuterspeelzaal Kinderdagverblijf Buitenschoolse opvang Voortgezet Speciaal onderwijs Volwassenen
Theater Multidisciplinair
Aanvragen
De Vloer School voor Podiumkunsten

Wij verzorgen energieke workshops theater, dans, musical en projecten/voorstellingen op maat. Voorop staat: jij vraagt, wij springen, zingen en spelen!

Meer informatie

Media