Kort maar krachtig: workshop(s) dans

Op zoek naar een intense en energieke workshop vol muziek, beweging en plezier? Dans mee met De Vloer!

Favoriet
Kort maar krachtig: workshop(s) dans

Omschrijving

In onze energieke dansworkshops sluiten we aan op een gewenst thema of op een gewenste dansstijl. Denk aan streetdance/hiphop, moderne dans, dansimprovisatie, tapdans, showdans, jongensdans, klassiek ballet of het maken van een choreagrafie. Meer uit de leerlingen halen? Er kan, net als bij de andere disciplines in de 3- en 6- lespakketten, toegewerkt worden naar een eindpresentatie. De inhoud van de workshops is altijd afgestemd op de doelgroep en de wensen van de school. Wij kunnen zorgen voor audio en materialen.

Wat leer je

In iedere workshop dans zijn we bezig met lichaamsbewustzijn, muzikaliteit, samenwerken, creativiteit en zelfvertrouwen. Afhankelijk van de wensen van de school kan een van de leerdoelen uitgelicht of toegevoegd worden. Verder maak je per stijl kort en intens kennis met een aantal basistechnieken die bij de betreffende dansstijl horen.

Gegevens

75.- per uur (incl. audiohuur)
Het hele jaar
Jij en je lijf Feesten en vieringen
Open ruimte op school
Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8 Speciaal onderwijs Peuterspeelzaal Kinderdagverblijf Buitenschoolse opvang Voortgezet Speciaal onderwijs Volwassenen
Dans
Aanvragen
De Vloer School voor Podiumkunsten

Wij verzorgen energieke workshops theater, dans, musical en projecten/voorstellingen op maat. Voorop staat: jij vraagt, wij springen, zingen en spelen!

Meer informatie

Media