Het magische doek

Een magische dansvoorstelling met een dansworkshop door twee dansers met een doek. De leerlingen kijken naar dans, praten over dans en dansen natuurlijk ook zelf!

Favoriet
Het magische doek

Omschrijving

Op een dag vinden twee dikke vrienden een mysterieus doek. Het heeft gaten en het lijkt wel vloeibaar als toverstof. Marc durft het niet zo goed aan te raken, want wie weet wat er dan gebeurt… En dan pakt Romy het nieuwsgierig op en laat het over haar hoofd glijden…

‘Het magische doek’ is een spannende ontdekkingsreis over vriendschap en zelfvertrouwen. De dansers ontdekken zichzelf en elkaar. Op een speelse manier wordt het publiek meegenomen naar herkenbare situaties uit het leven van een kind. Kijken, reflecteren en doen komt aan bod in de voorstelling van 1 uur.
Meer verdiepen met de kinderen? Er kan ook een  lessenpakket dans van drie (of meer) lessen afgenomen worden.

Wat leer je

De leerlingen kijken naar dans, worden uitgedaagd om te reflecteren op wat ze hebben gezien en gaan vervolgens zelf aan de slag om te dansen. Er wordt spelenderwijs gewerkt aan muzikaliteit, lichaamsbewustzijn, creativiteit, zelfvertrouwen, samenwerking en basistechnieken uit moderne dans (afgestemd op de doelgroep). 

Gegevens

395.- (1x), 595.- (2x op 1 dag/locatie), 745.- (3x op 1 dag/locatie)
Het hele jaar
Jij en je lijf Vriendschap en gevoelens
Aula, gymzaal
Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Speciaal onderwijs Peuterspeelzaal Kinderdagverblijf Buitenschoolse opvang
Dans
Aanvragen
De Vloer School voor Podiumkunsten

Wij verzorgen energieke workshops theater, dans, musical en projecten/voorstellingen op maat. Voorop staat: jij vraagt, wij springen, zingen en spelen!

Meer informatie

Media