Michiel van Zoest Architectuur

Ervaren, creatieve, vakbekwame begeleider/gastdocent, die interactief lesgeeft, continu blijft prikkelen & stimuleren en enthousiast het beroep van architect uitdraagt.

Informatie

Workshops & projectonderwijs:

Naast tekenwerk en ontwerpopdrachten, gaat mijn hart vooral uit naar het geven van workshops, architectuurrondleidingen en projectonderwijs op school. De doelgroep waarmee ik werk varieert van groep 1 & 2 uit het basisonderwijs tot aan de bovenbouw van het gymnasium. Maar ook mbo, hoogbegaafde leerlingen/Leonardo Onderwijs of Speciaal Onderwijs. Verder heb ik een aantal jaar gewerkt als Intendant Educatie bij het Architectuurcentrum Nijmegen. Ook hier heb ik meerdere onderwijsprojecten opgezet en rondleidingen en workshops verzorgd.

Enthousiast & interactief:

Mijn sterke punten zijn mijn kennis en (bouwkundige) achtergrond, maar belangrijker nog, mijn enthousiasme en creativiteit. Tijdens de workshops en mijn (gast)lessen zorg ik altijd voor zoveel mogelijk afwisseling en interactie: blijven verrassen, blijven prikkelen. Ook probeer ik door het stellen van vragen, de leerlingen na te laten denken over architectuur en ‘het vak van architect’ en ze op die manier de nodige informatie en inzicht mee te geven.

Kijk voor meer informatie op mijn website: michielvanzoest.nl of neem contact op via info@michielvanzoest.nl

Gegevens

Wachterslaan 299
6523 RW
Nijmegen
Beeldende kunst Maakonderwijs Multidisciplinair
Naar de website

Media