Makers on the move

Makers on the move staat voor 'leren door te maken'! Maken is denken en tegelijkertijd fysiek bezig zijn met materiaal en gereedschap. Het maakproces waarin je zelf ontdekkingen doet helpt mee aan het ontwikkelen van een inventieve mentaliteit. Wij ontwerpen lessen waarin ieder kind tot een ander resultaat komt en waarin het experiment centraal staat. 

Informatie

Makers on the move staat voor ‘leren door te maken’! Maken is denken en tegelijkertijd fysiek bezig zijn met materiaal en gereedschap. Het maakproces waarin je zelf ontdekkingen doet helpt mee aan het ontwikkelen van een inventieve mentaliteit. Wij ontwerpen lessen waarin ieder kind tot een ander resultaat komt en waarin het experiment centraal staat.

Wij zijn verantwoordelijk voor onze planeet. We willen dat hergebruiken een gewoonte wordt en dat er bedachtzaam met grondstoffen wordt omgegaan. Makers on the move streeft ernaar hierin een inspirator te zijn.Dat doen wij met onze materialenbank, een verzameling van bijzonder restmateriaal dat wij inzetten voor maak-activiteiten. Ieder materiaal heeft zijn eigen uitdagingen en kwaliteiten. Onze onderwijsprojecten worden altijd gerealiseerd met materiaal van onze materialenbank. Wat zorgt voor verrassende toepassingen en vormen.

Gegevens

Coehornstraat 17 Arnhem
Beeldende kunst Film Maakonderwijs
Naar de website