Grote Broer Kunsteducatie

Grote Broer Kunsteducatie organiseert sinds 2001 workshops, lessenseries en dagprojecten in het primair onderwijs. Wij zijn gespecialiseerd in de disciplines beeldend, theater, circus, dans, muziek, kunst & techniek en digitale media.

Informatie

Grote Broer heeft een uitgebreid workshopaanbod in de disciplines beeldende kunst, circus, dans, digitale media, kunst & techniek, muziek en theater. Binnen elke discipline hebben we een aanbod voor de onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Denk aan workshops Circusspelen, Kleuterdans, Werelddans, Streetbeats, Sound Design, 3D-printerpen tekenen, Techlabs, Theatersport, Schimmenspel, Vloggen, Sprookjesfilm, Zelf verf maken, Capoeira en nog heel veel meer! Bekijk ons volledige aanbod op onze website: www.grotebroer.nl/workshops/.

Grote Broer biedt verschillende dagprojecten op school aan waar de hele school aan kan deelnemen. Voorbeelden zijn een Circusdag, Wereld Dansdag, Muziekproject Reis om de Wereld en de Lipdub. Het is een fantastische manier om het groepsgevoel van de school te versterken. Onderbouw, middenbouw en de bovenbouw creëren samen een prachtig eindproduct, vaak in de vorm van een voorstelling. Kortom, een voorstelling voor en door de leerlingen! We hebben dagprojecten in alle kunstdisciplines. Elk dagproject heeft dezelfde opbouw. In de ochtend worden de workshops gegeven in de groepen en in de middag vindt het spetterende optreden plaats of filmen we het eindresultaat, zoals bij de Lipdub. Er zijn dagprojecten waarbij wij ver voor de dag een projectboek met educatief materiaal leveren ter voorbereiding op het dagproject. Zo kan er met leuke opdrachten en een goede voorbereiding toe geleefd worden naar deze dag. Onze dagprojecten zijn erg geschikt voor het einde of start van het schooljaar, een juf of meester die vertrekt, een jubileum, noem maar op. Allemaal bijzondere gelegenheden waarbij de samenkomst van de hele school en alle leerlingen de gelegenheid nog specialer maakt. Onze dagprojecten en uitgebreide informatie vind je op onze website: www.grotebroer.nl/dagprojecten/.

Gegevens

Esdoornstraat 3
8021 WB Zwolle
Muziek Theater Beeldende kunst Film Dans Maakonderwijs Multidisciplinair
Naar de website

Media