Introdans beweegt je!

Inspirerende danskunstenaars uit de hele wereld maken ons eigentijds dansrepertoire. Introdans verbindt je met je verbeeldingsvermogen en danskracht, want iedereen kan dansen!

Favoriet
Introdans beweegt je!

Omschrijving

Dans in de ruimste zin van het woord onder de aandacht brengen van een zo groot mogelijk publiek. Dat is onze missie, al 50 jaar lang. Danskunst om van te genieten en ook als middel om iedereen erbij te laten horen, te verbinden en mee te laten doen. Niet voor niets is ons motto ‘iedereen kan dansen’!
Voor groep 5/6 van het (speciaal) basisonderwijs in Arnhem dansen we in 2021-2022 de feestelijke schoolvoorstelling Confetti. Bij de schoolvoorstelling hoort een actief digitaal lespakket.
Ook kun je de dansers van heel dichtbij meemaken tijdens onze ‘Kijkjes achter de schermen’ in de studio’s van Introdans met dansworkshops of tijdens onze Digidans-dates.

Wat leer je

Je leert hoe een dansvoorstelling tot stand komt, het leven van een danser of een technicus eruitziet, wat er gebeurt achter het toneel in de schouwburg, hoe een dansrepetitie eraan toegaat, hoe een dansstuk gemaakt wordt, en hoe leuk het is om zelf te dansen en samen met je klasgenoten dansmoves te verzinnen. Je leerkracht leert om tijdens de les dansmoves met de leerlingen te doen.

Gegevens

Afhankelijk van je vraag
Voorstelling Confetti 14/1 maart 2022/(Digitale) workshops/Kijkjes achter de schermen op aanvraag
Jij en je lijf Kunst en kunstenaars
Stadstheater/Introdans/Digitaal
Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8 Speciaal onderwijs Voortgezet Speciaal onderwijs
Dans
Aanvragen
Introdans Interactie

Aan deze informatie wordt nog gewerkt. De informatie over Introdans Interactie volgt binnenkort.

Meer informatie

Media