Een voorstelling maken (dans, theater, musical)

Een voorstelling maken met je school, hoe fijn is dat?! Bij De Vloer kan het in 1 dag, in 1 week, in 1 maand of in 1 jaar.

Favoriet
Een voorstelling maken (dans, theater, musical)

Omschrijving

Met de hele school (of een deel van de school) dompelen jullie je onder in één of meer disciplines van de podiumkunsten dans, (muziek)theater of musical. Iedere klas werkt met een professionele vakdocent aan een onderdeel van de voorstelling (een dans, een scène, een zangnummer, decor/kostuum of een combinatie hiervan).
In een voorgesprek met de school bepalen we o.a. het thema/het verhaal van de voorstelling. Dat kan een bestaand verhaal zijn, maar we kunnen ook samen met docenten en/of leerlingen aan een verhaal werken. Ook wordt besproken welke dans- en muziekstijlen/theatertechnieken we gebruiken en hoe we voor kostuums en decor zorgen. Uiteindelijk presenteren we de voorstelling natuurlijk voor publiek. Komt dat zien!

Wat leer je

We werken toe naar een voorstelling, dus presentatiegericht. Denk aan: zelfvertrouwen en lef tonen, samenwerken, focus/concentratie, lichaamsbewustzijn, creativiteit/eigen inbreng, muzikaliteit.
Afhankelijk van de gekozen discipline en het aantal lessen per groep, behandelen we de basistechnieken (kijk bij ons aanbod ‘kort maar intens: workshops’ voor een indruk per discipline of neem contact met ons op).

Gegevens

In overleg (o.a. afhankelijk van hoeveelheid lessen)
Het hele schooljaar
Mens en maatschappij Feesten en vieringen
Open ruimtes op school
Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8 Speciaal onderwijs
Theater Multidisciplinair
Aanvragen
De Vloer School voor Podiumkunsten

Wij verzorgen energieke workshops theater, dans, musical en projecten/voorstellingen op maat. Voorop staat: jij vraagt, wij springen, zingen en spelen!

Meer informatie

Media