Audio-avontuur STADSWOUD – DeJong&DeWitte

Ontdek de natuur en bijzondere plekken in de Arnhemse binnenstad met audio-avontuur StadsWoud + workshop.

Favoriet
Audio-avontuur STADSWOUD – DeJong&DeWitte

Omschrijving

In de audio-wandeling StadsWoud neemt hoofdpersoon Flore je al wandelend, kijkend en luisterend als een echte ‘natuurvaarder’ mee op avontuur. En ontdek hoe de natuur in de Arnhemse binnenstad, in de kleinste en gekste hoekjes te vinden is. Met voor iedere deelnemer een eigen iPod en koptelefoon, onder begeleiding van Beeld- en theatermakers DeJong&DeWitte, gaat de route na een korte inleiding van start vanaf Rozet Centrum. De route (duur: 50 min) eindigt op het dakterras van Rozet, met aansluitend een creatieve workshop, waarin de zintuigen worden geprikkeld middels diverse opdrachten waarin het tekenen met natuurlijke materialen centraal staat.

Wat als je net verhuisd bent van het platteland naar de stad.

En als dan ook nog eens je poes ontsnapt?

Waar ga je heen als je met je pootjes door het natte gras wilt lopen?

Als je vleermuizen wil vangen?

Of naar bijen wil speuren?

Wat leer je

Met StadsWoud laten we kinderen midden in de stad zien dat de natuur overal aanwezig is. En dat het belangrijk is deze een plek te gunnen, juist nu de aardbol steeds voller wordt gebouwd. Middels een avontuurlijke route, dwars door de stad, maken we dit actueel thema voor kinderen invoelbaar.

De route/workshop scherpt de zintuigen, zet in op taalvaardigheid, draagt bij aan de creatieve ontwikkeling van kinderen en het interpreteren van de eigen omgeving.

Gegevens

€ 325,-
Doorlopend vanaf 23 maart 2023
Mens en maatschappij Natuur en seizoenen
Vertrek vanaf Rozet Centrum
Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8
Theater Multidisciplinair
Aanvragen
Jonas de Witte
Meer informatie

Media