Interactieve voorstelling in de klas tijdens de Kinderboekenweek

Hoe leuk is het om gewoon lekker te doen waar je zelf zin in hebt! Lekker een tikkeltje eigenwijs zijn is soms heel fijn. Want wie bepaalt eigenlijk wat eigenwijs precies is?

Favoriet
Interactieve voorstelling in de klas tijdens de Kinderboekenweek

Omschrijving

Tijdens de voorstelling van ongeveer 30 tot 40 minuten maken de kinderen kennis met Robby die alles nét even anders doet dan anders, net als Pippi Langkous. Dat zorgt natuurlijk voor hele grappige momenten, maar soms is het ook wel wat onhandig. Tijdens de voorstelling gaat Robby samen met de kinderen in de klas aan de slag met alles anders dan anders proberen, om zo samen te ontdekken of het handig is of een tikkie te eigenwijs. Robby speelt de voorstelling natuurlijk op basis van leeftijd steeds een beetje anders, dan anders.

Wat leer je

Kinderen maken kennis met de verhalen van Pippi Langkous en haar manier van eigenwijzigheid. De kinderen gaan samen met Robby filosoferen over een eigenwijze vraag: wat is anders dan anders? Als anders dan anders, anders is, wat is dan ‘anders’ als het niet anders is?

Gegevens

€ 225,- per dagdeel (2 tot 3 klassen)
Kinderboekenweek
Mens en maatschappij Boeken en verhalen
Op school
Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8 Speciaal onderwijs
Theater
Aanvragen
Theaterfabriek

In onze theaterworkshops en voorstellingen zetten wij theatereducatie in ter bevordering van creativiteit, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden!

Meer informatie

Media