Buitenbeentjes

Beleef samen met Freek+Eric het verhaal van de buitenbeentjes.

Een participatieve en muzikale voorstelling.

Favoriet
Buitenbeentjes

Omschrijving

“Een ontroerende en muzikale meedoe-voorstelling over gelijkheid.”

Het is 23.00 uur ’s avonds. We zien de contouren van een slaapkamer, twee bedden en een stoel met stapels kleren. Op het plafond vechten schaduwdieren in het licht van zaklampen een hevige strijd. Welkom bij het logeerpartijtje van Freek en Eric. Iedereen is er, de hele klas! Nou ja, behalve Deniz, maar die is er sowieso bijna nooit… De voorstelling Buitenbeentjes is een muzikale voorstelling, waarin we ontdekken hoe belangrijk het is om moeite te doen voor elkaar.

In deze voorstelling toveren Freek en Eric de school om tot een Late Night Muzikale Talkshow, waarin ze met hun liedjes en verrassende talkshow-items een eigen draai geven aan rekenen, taal, geschiedenis en begrijpend lezen. Zo proberen ze het voor iedereen beter te maken. Maar is dat wel zo? En is beter ook beter voor iedereen…?

Wat leer je

Voorafgaand aan deze voorstelling ontvangt de school een aantal instructievideo’s waarin de leerlingen aan de slag kunen gaan met het spelen van beats, bewegen op muziek, zingen van liedjes en een grote muzikale groepsopdracht over inclusiviteit.

Gegevens

€ 9,- per leerling met een minimum van 100 leerlingen (prijs per activiteit)
01-03-2024 t/m 31-05-2024
Mens en maatschappij Vriendschap en gevoelens
Op school
Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8 Speciaal onderwijs
Muziek Theater
Aanvragen
Freek+Eric
Meer informatie

Media