Musis Stadstheater Arnhem

Musis Stadstheater - Voor het primair onderwijs selecteren wij een aantal voorstellingen die onder schooltijd te bezoeken zijn met de hele klas. Meestal op maandag of dinsdag.

Informatie

Musis & Stadstheater Arnhem wil dat ieder kind in zijn schooltijd kennis maakt met theater en muziek. Het liefst in het theater of concertgebouw, simpelweg omdat het daar het allerbeste tot zijn recht komt. Wij willen ze laten voelen wat theater kan doen en laten horen wat bijvoorbeeld akoestiek is. Het écht ervaren.  Daarom geven we ruimte aan kwalitatief hoogwaardige voorstellingen en concerten die aansluiting bieden op leerlijnen vanuit school maar ook het vermogen hebben aansluiting te vinden bij de verbeelding, herinnering en leefwereld van kinderen van alle leeftijden.

Voor het primair onderwijs selecteren wij een aantal voorstellingen die onder schooltijd te bezoeken zijn met de hele klas. Meestal op maandag of dinsdag. In de selectie houden we rekening met diverse genres, leeftijdsgroepen, mogelijkheid tot thematische aansluiting bij kerndoelen, thema’s en leerlijnen. Indien er specifieke wensen zijn ten aanzien van een voorstelling of concert of uitgebreider kennis wil maken met Stadstheater Arnhem of concertgebouw Musis, neem dan contact met ons op.

Gegevens

Velperbinnensingel 15, Arnhem
Muziek Theater Film Dans Taal Multi disciplinair
Naar de website